Recension: iPhoneskal

Jag vet inte hur det är med er, viagra 40mg men jag har ju fastnat lite i den där iPhone-världen. Jag höll mig borta länge och körde med Ericsson efter Ericsson efter SonyEricsson. Men sen kände jag lockelsen från den mörka sidan, site enligt somliga förståsigpåare, hospital och skaffade en iPhone 4S. Och sen en iPhone 5. Vilket just i det här fallet passar alldeles utmärkt!

Och har man sig en iPhone vill man gärna ha ett skal för att skydda den. Och på det där internätet som kidsen tycker så mycket om finns det ju massor av olika tjänster och ställen där man kan göra sig ett eget.

...goes Classic Space...
…goes Classic Space…

Men precis som även rosor vissnar så går hemmagjorda skal sönder och då kan det vara läge att skaffa sig ett stabilt och hållbart ett. Ett som man dessutom kan forma om och bygga vad man vill på. Typ ett i Lego. Eller inte i Lego, men med avsändaren Lego och som man kan sätta fast våra favoritklossar på.
Ett sånt här, helt enkelt:

Funkar till en femma...
Funkar till en femma…

Så vad tycker vi då?
Jo, såklart gillar vi det här. Passformen är bra, det är ett rejält skal som skyddar det som bör skyddas och dessutom känns det hållbart. Det är lite tjockare än de där gör-det-själv-skalen, vilket förstås kan ses som både bra och dåligt. Bra för att det är stabilare. Dåligt för att det tar mer plats i byxfickan. Å andra sidan tar det ännu mer plats om man vill bygga saker på det. Till exempel ett Eiffeltorn eller en häst.
Å andra sidan ger ju byggbarheten oanade möjligheter om man till exempel vill ha en steadycam när man spelar in en liten film. För nu man kan ju utan vidare sätta hjul på sin iPhone och rulla iväg med den eller bygga en karusell och snurra den i 360 grader.
Kul, kul, helt enkelt!
Så jag kanske inte i första hand ser det här som ett skal till min iPhone, jag ser det som en kul och väldigt användbar pryl.
Och vem gillar inte prylar!

Vill du också pimpa din iPhone på bästa möjliga sätt?!? Klicka dig vidare här!

Kommentarer stängda.